Tuesday, 27 December 2011

cerita hantu --'

                           assalamualaikum .

hai ;D how are you man ? ni nak bagi tau . td akak aku suruh baca cerita hantu dekat page apa tahh . dia forum laa. aku pun baca . dia ckp cerita2 dekat UUM seram2 . aku pun bukak laa . hahaa. UUM tu memang seram sbb dia dikelilingi hutan . then dulu tempat perang2 sampai lecturer yg buat class malam kdg2 nampak ada komunis2 duk kat sit belakang dewan . hahaha . sebalum UUM , dulu dia kolej . nama kolej tu kolej pernas . dulu ada kapal terbang terhempas kat kolej tu yg skrg ni UUM . kapal terbang tu dr kolej kejuruteraan . pelajar tu berkatih bwk kapal terbang sekali terhempas kat situ . mana tau , dah ajal diaa ~ then , baca punya baca ada la yg seram . mcm ni cerita dia . sorang student ni . dia tertidur awal masa kwn dia tgh study . sekali dai tersedar dlm kul 2 or 3 pg mcm tu laa. dia nampak kwn dia ngah study lg . sekali dia toleh kati sebelah dia , dia nampak kwn dia yg tgh study td tu tgh tidur pulakkk . JENG3 . sekali kwn dia gerak2 and terus toleh kat dia . kwn dia bukak mata n senyum kat dia . dia rasa takut dia toleh belah lain . dia rasa takutt sgt then dia gi bilik sebelah rupanya kwn dia ada kat sebelah ngah main game ngn kwn room sebelah . rupanya kawan dia lama dah gi room sebelah masa dia awal2 lg tidur . ahahaha . seram kan ? haha . tu la aku rasa paling seramm . ada mcm2 lg . nampak cik pon laa , bungkusan putih laa. suara laa ~ kena tindih , dgr suara perempuan , dgr nama kena panggil pelajar2 UUM tu ckp dah biasa dahhh . WHAT THE HELL MAN ?! dah biasa ? kalau aku mau tak terkencing kat situ bila kena panggil nama . hahaha. k laa. dah malam ni . aku nak tidur . babai !
Terima Kasih Sebab Baca Blog Budak Comell

Sunday, 25 December 2011

family dayy ;D

           assalamualaikum .

long time no see wehhh , hahah . btw , berwajah baru bukan ? ni semua sebab hasil kerja SYAZA AUNI . dia yg tolong editkan semua ni . kalau aku takde masa la . haha . okayy , aku sekarang dekat Lanson Place , Jalan Ampang . ada family day . biasa la family kitorang , family mak am , family makbiob , family ucu neh , and family mok de non . haha . sumpah best ! semalam check in je terus mandi pool . malam kepenatan . then semua masing2 cerita hantu . kat hostel la , kat U la ~ rumah lama laa . mcm2 . sedap2 tidur , ada org kejut pagi2. tak tau kul berapa ajak mandi pool . siap semua gi turun pool . sekali ada FIMIE DON daaaaaa~ haha . nak aje aku tegur . kenal SMKDPB ? haha . nightmare kan ? hahaha . FIMIE je kott . sebenanye aku n cousin2 aku ngumpat pasal dia . tapi dia perasan kitorang tengok dia . ahhaha . sedara2 dia lagi nak tengok2 kan ?
bajettt ~ then , naik bilik siap2 and lepak. petang dlm kul 3 , kitorang gi Ampang Point . main bowling .haha .family lawan family . family kitorang m,enang bhaiii ~ hahahahahaha . malam plan tengok wayang pulak ngn ayah lee n aunty AI ~ tengok SHERLOCK HOLMES ~ sebab kepenantan satu hari takde rest, adek saudara aku ada sampai dah tertidur tengok cerita tu . haaahaha . aku pun hampir nak tertidur jugak , tapi takkk . then ayah lee ajak NGETEH pulak kat Pelita Nasi Kandar ~ dah makan semua mata merah . balik bilik salin baju n terus onl . yang lain ngah main monopoly kredit kad . hahaha . thats all , esok mandi pool then balik kot . WHAT THE HELL MAN ?! LAGI BERAPA HARI JE NAK SEKOLAH . aku tak tahu ostekl apa cerita . k laa. ada masa jumpa lagi k ? byeee2 !
Terima Kasih Sebab Baca Blog Budak Comell